Δευτέρα 19 Νοεμβρίου 2018

Ανακοίνωση της Αλληλέγγυας Πόλης για τον καθαρισμό της Φλέβας Ρουβικώνος από την Δημοτική Αρχή

Πριν από μερικές μέρες η δημοτική κίνηση «Αλληλέγγυα Πόλη» ανέδειξε το θέμα με τις εικόνες εγκατάλειψης που επικρατούν εδώ και μήνες επί της Φλέβας Ρουβικώνος πάνω από το ρέμα της Εσχατιάς – κοντά στον κόμβο Ιλίου, όπου τόνοι χωμάτων και μπαζών να έχουν αφεθεί στην περιοχή, με την Δημοτική Αρχή τελικά να στέλνει συνεργεία για τον καθαρισμό της.
Με αφορμή την παρέμβαση του Δήμου και τον καθαρισμό της περιοχής , η Αλληλέγγυα Πόλη εξέδωσε το παρακάτω Δελτίο Τύπου:
«Έχουμε διευκρινίσει πολλές φορές ότι αν αυτή είναι η «ανάπλαση» που οραματίζεται για την περιοχή πάνω από το ρέμα ο κ. Δήμαρχος, εμείς, ευχαριστούμε, αλλά δεν θα πάρουμε. Έχουμε άλλα, πολύ καλύτερα και ομορφότερα σχέδια για την πόλη μας.
Μετά από την ανάδειξη του θέματος από την «Αλληλέγγυα Πόλη», άρον – άρον, τις τελευταίες μέρες καθαρίζεται το μεγαλύτερο τμήμα του σημείου από τα μπάζα και τα χώματα. Από την πλευρά μας, καλούμε τη δημοτική αρχή να μεριμνήσει για να μαζευτούν και τα υπόλοιπα που έχουν μείνει στην περιοχή.
Δυστυχώς, πρόκειται για πράγματα αυτονόητα που θα έπρεπε να γίνονται χωρίς την παρότρυνση της αντιπολίτευσης, τη στιγμή που τα προβλήματα συνεχίζουν να υπάρχουν και να γιγαντώνονται σε όλες τις γειτονιές της πόλης.
Τέλος, θέλουμε να κάνουμε σαφές ότι οι παρεμβάσεις, η δράση και οι προτάσεις της «Αλληλέγγυας Πόλης» για ένα καλύτερο και ομορφότερο Ίλιον, θα συνεχιστούν και θα ενταθούν το επόμενο διάστημα. Να είναι όλοι βέβαιοι γι’ αυτό.»