Κυριακή 23 Δεκεμβρίου 2018

Οι Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις και ο καιρός, σύμμαχος της Κεντρικής Αγοράς του Ιλίου (Photos)

Με τα Χριστούγεννα να βρίσκονται προ των πυλών και με σύμμαχο τον καιρό, οι καταστηματάρχες στο Ίλιον είδαν σήμερα Κυριακή αύξηση της αγοραστικής κίνησης και το ίδιο ευελπιστούν και για αύριο Δευτέρα.

Η ηλιόλουστη μέρα και οι Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις του Δήμου στην Κεντρική Πλατεία, βοήθησαν στην τόνωση της αγοράς στο εμπορικό κέντρο του Ιλίου.

Τα καταστήματα του Ιλίου ήταν ανοιχτά από τις 11 το πρωί έως τις 6 το απόγευμα και οι καταναλωτές είχαν την ευκαιρία να κάνουν τη βόλτα σε εορταστικό κλίμα και φυσικά τις τελευταίους τους αγορές, είτε προσωπικές είτε για τα δώρα τους.

Μέχρι σήμερα η αγορά έχει κινηθεί σε σχετικά καλούς ρυθμούς, χωρίς ωστόσο θεαματικούς τζίρους, αφού οι καταναλωτές ψωνίζουν μετρημένα και αναζητούν οικονομικές τιμές.

Γι’ αυτό άλλωστε πολλά καταστήματα, αν και βρισκόμαστε στην καρδιά των Χριστουγέννων, έχουν αρκετές προσφορές και κάνουν μείωση τιμών λίγο πριν φτάσει ο καταναλωτής στο ταμείο.

Αυτή την περίοδο πάντως η ζήτηση είναι αυξημένη σε πιο αμπιγέ ρούχα και παπούτσια, φυσικά λόγω των ημερών.

Με δεδομένο ότι καταβλήθηκαν δώρα και επιδόματα οι καταστηματάρχες ευελπιστούν ότι ένα σημαντικό μέρος των χρημάτων θα διατεθεί στην αγορά, γι’ αυτό και αναμένουν αύξηση της κίνησης και σήμερα αλλά και αύριο που τα καταστήματα στο Ίλιον θα είναι ανοιχτά έως τις 6 το απόγευμα, με μεγάλη ποικιλία και καλές τιμές!