Δευτέρα 25 Φεβρουαρίου 2019

Αντώνης Κακούρης: Υποψήφιος Δήμαρχος Ιλίου με την στήριξη της ΝΔ

Μια ευχάριστη έκπληξη περίμενε την Κυριακή το πρωί, όσους παρευρέθηκαν στην κοπή της βασιλόπιτας της Δημ.Τ.Ο Ιλίου της Νέας Δημοκρατίας.
Η άκρως πετυχημένη εκδήλωση, καθώς τα γραφεία της τοπικής οργάνωσης ήταν ασφυκτικά γεμάτα από μέλη και φίλους της παράταξης, πριν την προδιαγεγραμμένη ώρα δίνοντας το στίγμα της νίκης για τις επερχόμενες εκλογές.
Την πίτα ευλόγησε ο αρχιερατικός επίσκοπος Ιλίου κ. Χαράλαμπος Σταχτέας και την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους οι βουλευτές και πρώην υπουργοί κ.κ Γεράσιμος Γιακουμάτος και Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης. Οι πολιτευτές κ.κ Δήμητρα Κορμπά, Δημήτρης Καλογερόπουλος, Ευγενία Πανταζή, Μπάμπης Καούκης, Μπάμπης Καραθάνος. Οι υποψήφιοι περιφερειακοί σύμβουλοι με τον συνδυασμό νέα αρχή για την Αττική του κ. Γιώργου Πατούλη, κ.κ Λάμπρος Κεραμιδάς, Δημήτρης Μουλιάτος, Γιάννης Σπυρακόπουλος, Ανδρέας Σπυράκος, Χρύσα Αστρινάκη, Μαίρη Αγγελοπούλου – Βασιλάκου, Αντώνης Δουγένης, Ιωάννης – Παναγιώτης Τόλης, Δημήτρης Κανελλόπουλος και ο κ. Μπάμπης Αλεξανδράτος ο οποίος είναι και μέλος της πολιτικής επιτροπής του κόμματος. Η πρόεδρος της Δημ.Τ.Ο ΝΔ Αγίων Αναργύρων – Καματερού κ. Μαρία Σαπέλα. Την Β5 ΝΟΔΕ εκπροσώπησαν ο πρόεδρος κ. Δημήτρης Μαυροειδάκος και οι κ.κ Κώστας Πατακιάς, Μπάμπης Τζιαμουράνης και Δημήτρης Ματθαίου. Ο αντιδήμαρχος Αγίας Βαρβάρας κ. Ανδρέας Λεωτσάκος.
 
Οι εκλεγμένοι δημοτικοί σύμβουλοι της Δημοτικής Ισοπολιτείας δεν θα μπορούσαν να λείπουν, έτσι λοιπόν ο επικεφαλής του συνδυασμού και αντιπρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου κ. Αντώνης Κακούρης μαζί με τους εκλεγμένους δημοτικούς συμβούλους κ.κ Δημήτρη Δαλαμάγκα, Ελένη Γρετσίστα, Γιώργο Κανελλόπουλο, Λάκη Πατάκια και φυσικά τον πρόεδρο της Δημ.Τ.Ο Ιλίου κ. Ζώτο Ζωτιάδη, ο οποίος απέδωσε σύντομο χαιρετισμό, και άφησε ένα μήνυμα για να μεταφερθεί στην ηγεσία του κόμματος, η οποία είχε πετάξει το Ίλιον. Λέμε στην Νέα Δημοκρατία να μας δώσει τις ψήφους που έδωσε στον Νίκο Ζενέτο, είπε χαρακτηριστικά, αφήνοντας να εννοηθεί πως υπάρχει υποψηφιότητα για την δημαρχία του κόμματος. Στόχος να κάνουμε την ΝΔ αυτοδύναμη κυβέρνηση.
Η σειρά ήταν του προέδρου της Β5 ΝΟΔΕ κ. Δημήτρη Μαυροειδάκου, ο οποίος επιφύλασσε την έκπληξη. Όπως είπε σήμερα είναι ιδιαίτερη μέρα γιατί το Ίλιον έχει υποψήφιο δήμαρχο και ανήγγειλε με χαμόγελο το όνομα, που δεν είναι άλλο από τον Αντώνη Κακούρη και όπως τόνισε, ελπίζουμε να είναι ο επόμενος δήμαρχος στο Ίλιον.
Όπως ήταν φυσικό, ο επόμενος που κλήθηκε να μιλήσει ήταν ο υποψήφιος δήμαρχος με το χρίσμα της Νέας Δημοκρατίας κ. Αντώνης Κακούρης.
Με αιφνιδίασε είπε, ο φίλος Δημήτρης.
Ο αγώνας θα δοθεί πολύ σκληρά γιατί έχουμε μείνει πίσω, πρέπει να γυρίσει πίσω ο Δήμος. Είναι παγκόσμιο φαινόμενο μια παρέα να εκλέγεται τόσα συνεχόμενα χρόνια.
Είπε πως πράγματι έχουν κάνει έργα, ωστόσο τα περισσότερα είναι έργα βιτρίνας και ο ίδιος θα εστιάσει σε 2-3 έργα πολύ πιο σοβαρά.
 
Τόνισε πως με ευθύνη του παλαιότερου δημάρχου κ. Βασίλη Κουκουβίνου το μετρό δεν έχει έρθει στο Ίλιον, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί στο πρόβλημα πάρκινγκ που υπάρχει στο κέντρο της πόλης, δίνοντας από την αρχή το στίγμα του αγώνα του.
Ο βουλευτής και πρώην υπουργός κ. Γεράσιμος Γιακουμάτος είπε πως πρόκειται για ιστορικη μέρα για το Ίλιον καθώς είναι πρώτη φορά που έχει υποψηφιότητα με αξιώσεις για να πάρει τον δήμο. Θα δώσουμε μάχη υποσχέθηκε ενώ επισήμανε πως ο ίδιος συνυπογράφει την υποψηφιότητα Αντώνη Κακούρη, όπως και ολόκληρη η Νέα Δημοκρατία κάνει το ίδιο. Θα δώσουμε ότι μπορούμε όλοι για να κάνουμε τον Αντώνη δήμαρχο.
Η ευχάριστη διάθεση μεταφέρθηκε λίγα τετράγωνα πιο μακριά, μετά από παρότρυνση του κ. Γεράσιμου Γιακουμάτου, ο οποίος προσφέρθηκε για μια φιλική συνάντηση σε κεντρικό καφέ της πόλης, προκειμένου να συζητήσουν τις πολιτικές και δημοτικές εξελίξεις.

     
Πηγή: Δικαιοσύνη Σήμερα