Σάββατο 11 Μαΐου 2019

Αντώνης Κακούρης: Δύο λόγια από καρδιάς...

Γεννήθηκα και μεγάλωσα στο Ίλιον. Περπάτησα κάθε γειτονιά της πόλης μας. 

Από την Παλατιανή και τον Άγιο Φανούριο έως τον Άγιο Νικόλαο και τη Ζωοδόχου Πηγής. Από το Ρίμινι και τη Ραδιοφωνία έως το Κέντρο. Εδώ δημιούργησα την οικογένεια μου και δραστηριοποιήθηκα επαγγελματικά φτιάχνοντας τη δική μου επιχείρηση.

Έχω δει την πόλη μας να μεγαλώνει, να αλλάζει. Στη διαδρομή αυτή την έχω υπηρετήσει από διαφορετικές θέσεις, αλλά πάντα με έναν στόχο. Να γίνει το Ίλιον μια πόλη λειτουργική, ανθρώπινη και με σεβασμό στους δημότες.

Στις 26 Μαΐου αποφασίζουμε για το μέλλον της πόλης μας. Έχει φτάσει η ώρα να αφήσουμε πίσω μας όσα και όσους μας κρατούν στο παρελθόν. Εγκλωβίζουν τις δημιουργικές δυνάμεις της πόλης μας. Λειτουργούν για τους λίγους και εκλεκτούς και όχι για τους πολλούς. Πιστεύω ακράδαντα ότι είναι η στιγμή για μια συμμαχία ικανών και άξιων, τίμιων και εργατικών.

Απευθύνω σε όλους τους πολίτες του Ιλίου ένα κάλεσμα συστράτευσης και συμμετοχής. 
Ένα κάλεσμα για να ενώσουμε τις δυνάμεις μας και να δημιουργήσουμε το Ίλιον που ονειρευόμαστε. Να χτίσουμε ένα καλύτερο Ίλιον για όλους μας, για τα παιδιά μας. Σε αυτή την πόλη που γεννηθήκαμε, μεγαλώσαμε και ζούμε αξίζουν περισσότερα.

Μαζί μπορούμε να τα πετύχουμε. 
Και θα τα πετύχουμε. 
Να γίνει το Ίλιον πόλη ζωής.


Αντώνης Κακούρης,
Υποψήφιος Δήμαρχος Ιλίου με την Δημοτική Ισοπολιτεία