Σάββατο 11 Μαΐου 2019

Ένωση Ιλίου: Κέρασμα από τις Πρωτονοστιμιές προς την ομάδα Βόλεϊ Γυναικών για την εφετινή πορεία τους

Μια ξεχωριστή και όμορφη βραδιά πέρασε η ομάδα βόλεϊ των γυναικών του συλλόγου μας την Παρασκευή (10/5), καθώς φιλοξενήθηκε στον πανέμορφο χώρο του ψητοπωλείου «Πρωτονοστιμιές» (Μπίμπιζα 31, Ίλιον -2102693625-6) όπου ο ιδιοκτήτης του και υποστηρικτής του συλλόγου μας κύριος Σταύρος Θάνου, έκανε δώρο ένα πλουσιοπάροχο τραπέζι για την εφετινή πορεία της ομάδας μας στο πρωτάθλημα της Β΄Εθνικής με την κατάκτηση της 2ης θέσης.

Στο τραπέζι καλεσμένος των αθλητριών μας ήταν και ο Δήμαρχος Ιλίου κύριος Νίκος Ζενέτος που μας τίμησε με την παρουσία του.


Επίσης για τον σύλλογο μας εκτός των αθλητριών και της προπονήτριας της ομάδας μας κυρίας Βάσως Νικούλη, βρέθηκαν ο Πρόεδρος του συλλόγου μας κύριος Γεώργιος Λιόσης, ενώ από το τιμ της γυναικείας ομάδας οι κύριοι Φάνης Ψαρρόπουλος (Υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων-Υπεύθυνος Βόλεϊ της Ένωσης Ιλίου), Σπύρος Καραχάλιος (Έφορος Βόλεϊ-Μέλος Δ.Σ. Ένωσης Ιλίου), Νεκτάριος Γιωτάκης (Γενικός Αρχηγός Γυναικείας ομάδας Βόλεϊ Ένωσης Ιλίου).

Ευχαριστούμε θερμά για την προσφορά τους και την υποστήριξη προς τον σύλλογο μας και την ομάδα Βόλεϊ των Γυναικών της Ένωσης Ιλίου τον κύριο Σταύρο Θάνου και το ψητοπωλείο «Πρωτονοστιμιές» για τα γευστικότατα εδέσματα που μας ετοίμασε σε ένα πλούσιο τραπέζι, αλλά και για την φιλοξενία του σχεδόν για όλη την αγωνιστική σεζόν.


ΑΟ Ενωση Ιλίου