Σάββατο 11 Μαΐου 2019

Αλληλέγγυα Πόλη: Ούτε λέξη στο πρόγραμμα του κ. Ζενέτου για τους εργαζόμενους σε Καθαριότητα και Πράσινο που στοιβάζονται ακόμη σε κοντέινερ

16 σελίδες προγράμματος δεν φάνηκαν αρκετές στον απερχόμενο Δήμαρχο, για να μπορέσει να «αφιερώσει» έστω μία λέξη και να πει κάτι, για τα κοντέινερ στα οποία στοιβάζονται ακόμη, εν έτει 2019, οι εργαζόμενοι στις υπηρεσίες καθαριότητας και πρασίνου, σε έναν καταφανώς ακατάλληλο χώρο που αδυνατεί να ανταποκριθεί στις ανάγκες, όπως είναι σήμερα το Αμαξοστάσιο του Δήμου Ιλίου.

Αν δεν γνωρίζαμε θα μας έκανε εντύπωση. Επειδή όμως τόσο εμείς στην «Αλληλέγγυα Πόλη – Συμμαχία για το Ίλιον» όσο και το σύνολο των κατοίκων στην πόλη, γνωρίζουν πια από «πρώτο χέρι» τον τρόπο που σκέφτεται και δρα ο κ. Ζενέτος, πλέον, τίποτα δεν μας ξαφνιάζει.

Είναι προφανές ότι για τον κ. Ζενέτο οι καθημερινές αξιοπρεπείς συνθήκες για τους εργαζόμενους σε καθαριότητα και πράσινο, δεν αποτελούν προτεραιότητα. Διαφορετικά θα είχε φροντίσει ήδη «χθες», για αρχή, να φύγουν από αυτά τα κοντέινερ της ντροπής στο Αμαξοστάσιο και να μεταφερθούν οι συγκεκριμένες υπηρεσίες σε ένα νέο, σύγχρονο χώρο. Που θα ανταποκρίνεται στις ανάγκες που υπάρχουν.

Διαφορετικά, θα είχε βρει να πει έστω μία λέξη για όλα αυτά, στο 16σέλιδο πρόγραμμα του.

Αφήνουμε τον κ. Ζενέτο στην κρίση του λαού του Ιλίου.

Ως «Αλληλέγγυα Πόλη – Συμμαχία για το Ίλιον», μαζί με τον υποψήφιο δήμαρχο Ιλίου, Κώστα Κάβουρα, επισκεφθήκαμε λίγες ημέρες πριν το Αμαξοστάσιο του Δήμου όπου δεσμευτήκαμε απέναντι στους ίδιους τους εργαζόμενους για την δημιουργία ενός σύγχρονου χώρου όπου θα επικρατούν ανθρώπινες συνθήκες και θα στεγάσουν τις υπηρεσίες της καθαριότητας και του πρασίνου.

Την δέσμευσή μας αυτή επαναλαμβάνουμε και σήμερα.