Κυριακή 27 Οκτωβρίου 2019

ΑΕ Αστυνομικών Ελλάδας: Φιλικός αγώνας ποδοσφαίρου με την ομάδα Α.Ο. Ιλίου

Η αντιπροσωπευτική ομάδα ποδοσφαίρου της Αθλητικής Ένωσης Αστυνομικών Ελλάδος στις 07/10/2019 στο Δημοτικό Στάδιο Ιλίου αντιμετώπισε σε φιλικό αγώνα την ομάδα του ΄΄Α.Ο. ΙΛΙΟΥ΄΄.

Ο ποδοσφαιρικός αγώνας διεξήχθη στο πλαίσιο της προετοιμασίας της ομάδας μας για το 1ο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ποδοσφαίρου Αστυνομικών Ανδρών που θα πραγματοποιηθεί το 2020 στη Ρωσία καθώς και της διεθνούς φιλικής αναμέτρησης με το αντίστοιχο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της Αθλητικής Ένωσης Αστυνομικών Κύπρου τον προσεχή Νοέμβριο.


Η ομάδα μας κάνοντας πολύ καλή εμφάνιση στο 2ο ημίχρονο πήρε τη νίκη με σκορ 0-3. Ο προπονητής της ομάδας ΣΙΛΕΒΙΣΤΑΣ Ιωάννης έμεινε απόλυτα ικανοποιημένος από την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών οι οποίοι αγωνιστήκαν με πάθος απέναντι σε μία πολύ δυνατή ομάδα η οποία αγωνίζεται στα πρωταθλήματα της Ε.Π.Σ. Αθηνών. Η ομάδα μας έδειξε πολύ καλά στοιχεία και αποδεικνύει ότι θα έχει και πάλι πρωταγωνιστικό ρόλο.


Τον αγώνα παρακολούθησαν τα Μέλη του Δ.Σ. της Αθλητικής Ένωσης Αστυνομικών ΔΡΑΚΟΠΟΥΛΟΣ Ιωάννης και ο ΜΑΝΟΥΡΑΣ Νικόλαος οι οποίοι πριν τον αγώνα εξήραν την πολύ καλή προσπάθεια του προπονητή και έδειξαν απόλυτη εμπιστοσύνη στις επιλογές του. Επίσης βράβευσαν για την άριστη φιλοξενία και συνεργασία τον Πρόεδρο του Α.Ο. Ιλίου κ. ΛΕΡΟΥΤΣΟ Χαράλαμπο, για την παρουσία τους κυρίους Αντιδήμαρχο κ. ΤΣΙΜΟΓΙΑΝΝΗ Άρη και τον Δημοτικό Σύμβουλο κ. ΚΟΥΜΑΡΑΔΙΟ Γεώργιο.


Στο αγωνιστικό μέρος η ομάδα της Αθλητικής Ένωσης Αστυνομικών Ελλάδος επικράτησε με 0-3 με σκόρερ τους ΡΑΠΤΗ Γεώργιο ο οποίος άνοιξε το σκορ στο δεύτερο ημίχρονο, ενώ το τελικό σκορ διαμόρφωσαν οι ΚΟΥΚΟΒΙΝΗΣ Κωνσταντίνος και ο ΤΣΙΡΚΙΝΙΔΗΣ Πέτρος.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο ΚΑΡΡΑΣ Αλέξανδρος με βοηθούς τον ΛΕΩΝΙΔΑ Κωνσταντίνο και τον ΚΑΡΦΗ Δημήτριο.


Μετά το τέλος της φιλικής αναμέτρησης, ο Πρόεδρος του Α.Ο. ΙΛΙΟΥ παρέθεσε γεύμα στην ομάδα της Αθλητικής Ένωσης Αστυνομικών Ελλάδος αποδεικνύοντας ότι ο αθλητισμός μόνο ενώνει τους ανθρώπους.


Με την ομάδα της Αθλητικής Ένωσης Αστυνομικών Ελλάδος αγωνίσθηκαν οι εξής :


Προπονητής ΣΙΛΕΒΙΣΤΑΣ Ιωάννης
ΤΙΚΤΑΠΑΝΙΔΗΣ Αναστάσιος, ΚΟΘΡΑΣ Χρήστος, ΤΣΙΡΚΙΝΙΔΗΣ Πέτρος, ΜΠΙΤΣΑΝΗ Μάριος, ΤΑΜΠΑΚΗΣ Βασίλειος, ΝΤΟΣΚΑΣ Εμμανουήλ, ΚΟΥΚΟΥΝΑΣΟΥΛΗΣ Ευάγγελος, , ΚΟΡΔΑΣ Αντώνιος, ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ Χρήστος, ΚΟΥΚΟΒΙΝΗΣ Κωνσταντίνος, ΒΑΣΙΛΑΚΗΣ Παντελής, ΤΣΙΤΣΟΣ Μάριος, ΤΣΙΤΣΑΡΗΣ Κωνσταντίνος, ΜΑΝΑΛΗΣ Σταύρος, ΔΑΟΥΤΗΣ Σταύρος, ΡΑΠΤΗΣ Γεώργιος 




Για την ομάδα του Α.Ο. ΙΛΙΟΥ αγωνίσθηκαν οι εξής: 


ΝΑΤΣΗΣ, ΖΛΑΤΙΔΗΣ, ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ, ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ, ΝΤΙΝΟΣ, ΚΕΒΙΝ, ΛΙΑΡΙΚΟΣ, ΚΙΤΣΑΣ, ΜΗΝΑΣ, ΤΖΑΝΕΤΟΠΟΥΛΟΣ, ΑΓΚΑΛΙΟΥ, ΠΛΑΚΑΣ, ΧΡΗΣΤΑΚΗΣ, ΓΙΑΚΟΥΜΗΣ, ΛΙΑΠΗΣ, ΒΟΥΡΛΗΣ, ΓΚΟΥΤΟΥΛΑΚΗΣ, ΚΑΡΑΓΙΩΡΓΗΣ.


Ο Πρόεδρος της Αθλητικής Ένωσης Αστυνομικών Ελλάδος Α/Α΄ Γεώργιος ΤΖΑΤΖΑΚΗΣ συγχαίρει όλους τους αθλητές για την αγωνιστική τους επίδοση και τους εύχεται καλή συνέχεια για την αγωνιστική τους προετοιμασία!


Φωτογραφίες του αγώνα μπορείτε να δείτε εδώ.