Τετάρτη 12 Φεβρουαρίου 2020

ΚΑΟ Ίλιον: «Η Δημοτική Αρχή μας απαγορεύει την είσοδό μας στο κολυμβητήριο»

Με ανακοίνωσή του ο Κολυμβητικός Αθλητικός Όμιλος Ιλίου (ΚΑΟ Ίλιον), καταγγέλλει τον δήμαρχο Ιλίου και τους δημοτικούς του συμβούλους για εμπαιγμό και αποκλεισμό του συλλόγου από το Κολυμβητήριο του δήμου, ενώ καλούν σε συγκέντρωση κατά την διάρκεια της συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου την Πέμπτη.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Μετά από 15 ημέρες λειτουργίας της δημοτικής πισίνας του Ιλίου, ο Δήμαρχος Ιλίου κύριος Ζενέτος Νικόλαος και οι δημοτικοί του σύμβουλοι συνεχίζουν να εμπαίζουν τον κολυμβητικό αθλητικό όμιλο Ιλίου, μη επιτρέποντας την είσοδο του συλλόγου στο κολυμβητήριο, παρόλο που έχουν κατατεθεί όλα τα απαραίτητα έγγραφα από 16/1/2020, βάζοντας συνεχώς νέα εμπόδια με σκοπό την διάλυση του σωματείου. 

Η απλόχερη παραχώρηση δημοτικών αθλητικών χώρων χωρίς ΚΑΝΕΝΑ ΑΝΤΙΤΙΜΟ, καθώς και η στήριξη του Δημάρχου στα υπόλοιπα αθλητικά σωματεία του δήμου μας έρχεται να επιβεβαιώσει την πρωτοφανή εχθρική στάση του κυρίου Ζενέτου και των δημοτικών του συμβούλων στο ιστορικό κολυμβητικό σωματείο του Ιλίου. 

Δεν θα μείνουμε με σταυρωμένα τα χέρια σε αυτή την πρωτοφανή αδικία! 

Καλούμε όλους τους φίλους και τα μέλη του Κ.Α.Ο. Ιλίου στο δημοτικό συμβούλιο της Πέμπτης 13/2/2020 στο δημαρχείο του Ιλίου.»