Κυριακή 9 Φεβρουαρίου 2020

Αλληλέγγυα Πόλη: Με μαζική συμμετοχή μελών και φίλων πραγματοποίησε την ανοιχτή της συνέλευση

Σε πολύ καλό κλίμα πραγματοποιήθηκε, το απόγευμα του Σαββάτου 25 Ιανουαρίου, στην κατάμεστη αίθουσα του Καλλιτεχνικού Καφενείου του Πολιτιστικού Κέντρου «Μελίνα Μερκούρη», η ανοιχτή συνέλευση της δημοτικής κίνησης «Αλληλέγγυα Πόλη – Συμμαχία για το Ίλιον» με θέμα την αποτίμηση του αποτελέσματος των αυτοδιοικητικών εκλογών του 2019 και ο σχεδιασμός για το μέλλον.
Η συζήτηση που αναπτύχθηκε ήταν εξαιρετικά παραγωγική αφού ύστερα από την εισήγηση των Δημήτρη Αμπατζή και Δημήτρη Ευαγγελίδη, εκ μέρους της συντονιστικής επιτροπής της κίνησης, και μετά από τις τοποθετήσεις του επικεφαλής και δημοτικού συμβούλου Ιλίου, Κώστα Κάβουρα και των υπόλοιπων εκπροσώπων της δημοτικής κίνησης στο Δημοτικό Συμβούλιο, Χρ.ΜπατσήΒ.ΑυγουλάΚ.ΠανίτσαΣ.ΤσακανίκαΧρ.Γεωργαντά, οι παρευρισκόμενοι έλαβαν το λόγο θέτοντας ερωτήματα ή προβληματισμούς, αλλά και καταθέτοντας σκέψεις για τα επόμενα βήματα της δημοτικής κίνησης και προτάσεις την αποτελεσματικότερη παρέμβασή της στο Δημοτικό Συμβούλιο Ιλίου και στα κοινά της πόλης. Χαιρετισμό απηύθυνε και η Χρ.Αυλωνίτου, Περιφερειακή Σύμβουλος Αττικής με την «Δύναμη Ζωής».
Μετά το πέρας της διαδικασίας η δημοτική κίνηση έκοψε την καθιερωμένη πρωτοχρονιάτικη πίτα με ευχές για μια καλή και δημιουργική χρονιά.
Προς ενημέρωση όλων, τα συμπεράσματα της ανοιχτής συνέλευσης καταγράφηκαν αναλυτικά στο κείμενο που τίθεται στο σύνδεσμο παρακάτω: