Παρασκευή 14 Φεβρουαρίου 2020

Δημοτικό Συμβούλιο Ιλίου: Στα άκρα οι διαξιφισμοί λόγω του ΚΑΟ Ιλίου - Διεκόπη η συνεδρίαση (VIDEO)

Στην συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Ιλίου παραβρέθηκε ο Κολυμβητικός Αθλητικός Όμιλος Ιλίου (βάζοντας θέμα εκτός ημερησίας διάταξης) ο οποίος κατήγγειλε την δημοτική αρχή ότι προσβλέπει στην οικονομική εξόντωσή του με την απαίτησή της να χρεώσει πολύ ακριβά την χρήση διαδρομών της πισίνας του κολυμβητηρίου (σε τιμές που αδυνατεί να ανταποκριθεί). 

Όπως αναφέρθηκε στο παρελθόν ο σύλλογος είχε κάποιες minimum ώρες χρήσης δωρεάν και χρέωση για τυχόν επιπλέον, όπως και όλοι οι υπόλοιποι αθλητικοί σύλλογοι της πόλης στα εγκαταστάσεις του δήμου (ποδόσφαιρο, μπάσκετ, τένις κ.α.). Από την πλευρά της η αντιπολίτευση (πλειοψηφία των δημοτικών συμβούλων) σύσσωμη κατέθεσε πρόταση να μπει σε ψηφοφορία και να παρθεί ψήφισμα του δημοτικού συμβουλίου που στηρίζει το αίτημα του συλλόγου να ισχύσει το παλαιό καθεστώς.

Η διοίκηση σε μία διαδικασία παρωδία αρνούνταν πεισματικά με διάφορα τεχνάσματα/αιτιολογίες να θέσει το θέμα προς ψήφιση για να πάρει το σώμα πολιτική απόφαση ώστε να το λάβει υπόψιν της η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου στην συνεδρίασή της, καθώς δεν είχε την απαιτούμενη πλειοψηφία.

Και αφού τα πνεύματα είχαν οξυνθεί μεταξύ της συμπολίτευσης και σύσσωμης της αντιπολίτευσης, ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου ανακοίνωσε στο σώμα τη λήξη της συνεδρίασης και επανάληψη αυτής την Δευτέρα το βράδυ. 

Να σημειωθεί ότι ο ΚΑΟ Ίλιον καλεί τους φίλους, μέλη του καθώς και τους δημότες, την Δευτέρα στις 8μμ στην συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου όπου θα συζητηθεί εκ νέου το θέμα τους.


Δείτε τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου: