Δευτέρα, 3 Οκτωβρίου 2011

Έναρξη δωρεάν προβολών από το Δημοτικό Κινηματογράφο «Μελίνα Μερκούρη» στο Ίλιον


Μετά την εξαιρετικά επιτυχημένη πορεία του Δημοτικού Θερινού Κινηματογράφου «Σινέ Αστέρι»,με πάνω από 15.000 θεατές να παρακολουθούν όλο το καλοκαίρι τις δωρεάν προβολές ταινιών που πραγματοποιούνταν κάθε Δευτέρα, Τρίτη και Τετάρτη, ο Δήμος Ιλίου αποφάσισε, για πρώτη χρονιά φέτος, να λειτουργήσει Δημοτικός Κινηματογράφος και κατά τους χειμερινούς μήνες. 

Το κινηματογραφόφιλο κοινό, αρχής γενομένης από τον Οκτώβριο, θα έχει την ευκαιρία να παρακολουθήσει εντελώς δωρεάν ένα πολύ πλούσιο πρόγραμμα ταινιών πρώτης προβολής, στο Δημοτικό Κινηματογράφο «Μελίνα Μερκούρη», στο Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου, επί της οδού Αγίου Φανουρίου 99.

Παράλληλα με τη λειτουργία του Δημοτικού Κινηματογράφου, το πρόγραμμα των πολιτιστικών εκδηλώσεων που υλοποιείται καθ’ όλη τη διάρκεια του χειμώνα εμπλουτίζεται φέτος με ένα διασκεδαστικό πρόγραμμα παιδικών εκδηλώσεων, στο πλαίσιο του οποίου κάθε σαββατοκύριακο οι μικροί μας φίλοι θα μπορούν να απολαμβάνουν παραστάσεις κουκλοθέατρου και θεάτρου σκιών, θεατρικές παραστάσεις και κινηματογραφικές ταινίες για παιδιά. 

Ο Δήμος Ιλίου, για μία ακόμη χρονιά, εξακολουθεί με συνέπεια να στηρίζει το θεσμό του Δημοτικού Κινηματογράφου και να προσφέρει σε μικρούς και μεγάλους ποικιλία πολιτιστικών εκδηλώσεων, χαρίζοντας σε όλους τους πολίτες, δωρεάν, μοναδικές στιγμές ψυχαγωγίας.

Ο Δήμαρχος Ιλίου

Περιστέρι: Τροχαίο με σοβαρό τραυματισμό στην Ανθούπολη

Τροχαίο με σοβαρό τραυματισμό ενός δικυκλιστή συνέβη λίγο πριν τις 9 το βράδυ της Τρίτης στην Ανθούπολη στο Περιστέρι, μετά από σύγκρουση...