Δευτέρα 5 Δεκεμβρίου 2011

Κινητοποιήσεις ΚΚΕ ενάντια στη φοροληστεία

Τρίτη 6 Δεκέμβρη
Αττική: Συγκεντρώσεις θα γίνουν το πρωί στις εφορίες, στις 8 π.μ., στο Μπραχάμι, στην Καλλιθέα, στην Αργυρούπολη. Στις 8.15 π.μ., στο 7ο Διαμέρισμα Αθήνας (στη ΙΘ' εφορία). Στις 9 π.μ. στην Πετρούπολη, στο Ιλιον, στην Ηλιούπολη. Στις 10 π.μ. στο Περιστέρι, στο Αιγάλεω, στη Δάφνη, στα Πατήσια (στην Κ' εφορία), στο 2ο Διαμέρισμα Αθήνας (στη ΙΗ' εφορία). Στις 11 π.μ. στο Ζωγράφου, στην Καισαριανή.
Το απόγευμα οι κινητοποιήσεις συνεχίζονται με πικετοφορίες στις 5.30 μ.μ. στο 2ο Διαμέρισμα Αθήνας (από την πλατεία Πλυτά). Στις 6 μ.μ., στο Περιστέρι (από τον Αγιο Αντώνιο), στο Αιγάλεω (από τον Εσταυρωμένο), στον Υμηττό-Δάφνη (από την πλατεία Υμηττού), στην Ηλιούπολη (από την πλατεία Κανάρια). 


Στις 6.30 μ.μ. στις κεντρικές πλατείες στο Μπραχάμι, στη Νέα Σμύρνη, στους Αγίους Ανάργυρους, στην Αργυρούπολη, στον Ιλιον. Την ίδια ώρα θα γίνει στην Πετρούπολη (από το δημαρχείο) και στο 7ο Διαμέρισμα Αθήνας (από τον Αγιο Δημήτριο). Στις 7 μ.μ. θα γίνουν στις κεντρικές πλατείες στο Χαλάνδρι, στο Μαρούσι, στη Νέα Ιωνία, στη Μεταμόρφωση, στην Αγία Παρασκευή, στο Νέο Ηράκλειο.




ΠΗΓΗ: ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ