Τρίτη 12 Ιουνίου 2012

ΑΝΟΔΟΣ ΣΤΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΑΣΟΝΑ!

Ο ΑΟ Ιάσων κατέκτησε την άνοδο και την πρώτη θέση στα μπαράζ ανόδου για τον 9ο όμιλο του Περιφερειακού Πρωταθλήματος μετά το επιβλητικό 7-1 επί του Άρη Αμφιάλης.

Οι γηπεδούχοι έδειξαν από την αρχή ότι θα ήταν το αφεντικό του αγώνα απέναντι στους βαθμολογικά αδιάφορους Πειραιώτες.

Πριν καν τη συμπλήρωση του πρώτου εικοσάλεπτου, η ομάδα του Αγίου Φανουρίου είχε καθαρίσει τον αγώνα σκοράροντας τρεις φορές μέσα σε πέντε λεπτά.

Την αρχή έκανε ο Ανδρέας Τσάτσα και ακολούθησε ο σέντερ φορ Ιούλιος Λαμπρινάτος με δύο ακόμα γκολ, με τους φιλοξενούμενους να μην μπορούν να ακολουθήσουν.

Το πανηγυρικό κλίμα είχε ήδη ξεκινήσει να επικρατεί και η χαλαρότητα έφερε το 4ο γκολ στα μέσα του δευτέρου μέρους με εξαιρετική ενέργεια του σκόρερ Τσάτσα  και συνεργασία με τον Λαμπρινάτο.

Οι φιλοξενούμενοι πέτυχαν το γκολ της τιμής με τον στόπερ Λευτέρη βιδάλη με εντυπωσιακό ανάποδο ψαλίδι μετά από φάουλ του Τρίμπου.

Το γκολ αυτό μάλλον αποδείχθηκε λάθος, καθώς ξύπνησε τους γηπεδούχους που σε πέντε λεπτά πέτυχαν πάλι πέντε γκολ με τους Χωριανόπουλο, Θανόπουλο και Μαυρομάτη, παρά τις προσπάθειες του γκολκίπερ Λαδικού.

Το τέλος του αγώνα απο τον διαιτητή Καμπαξή βρήκε τους γηπεδούχους να πανηγυρίζουν και τους φίλους τους να ανυπομονούν για την απομονή.

Μετά από την απομονή των μεταλλίων σε κάθε παίκτη και μέλος του τεχνικού τιμ και του κυπέλλου του πρώτου σκόρερ στον MVP Δημήτρη Θανόπουλο, ήρθε η ώρα του αρχηγού Χάρη Μιχαλόπουλου να σηκώσει το τρόπαιο του Πρωταθλήματος ΕΠΣΑ 2011-12 .

Τα πανηγύρια ήταν ξέφρενα για τους φίλους του Ιάσονα και η ατμόσφαιρα όμορφη για να γιορταστεί μία προσπάθεια ετών για την άνοδο στη Δ' Εθνική, όπως ανέφερε και ο πρόεδρος του σωματείου Στέλιος Φανερωμενίτης που αποθεώθηκε .