Τρίτη, 28 Αυγούστου 2012

Ισχυρή έκρηξη σε ΑΤΜ στο Ίλιον - Ζημιές σε σπίτια και αυτοκίνηταΙσχυρότατη έκρηξη αυτοσχέδιου μηχανισμού σημειώθηκε τα ξημερώματα σε ΑΤΜ στην οδό Ρήγα Φεραίου στο Ίλιον, με αποτέλεσμα να προκληθούν σοβαρές υλικές ζημιές σε παρακείμενα καταστήματα και αυτοκίνητα.
Η έκρηξη σημειώθηκε στις 3.30.
Από την έκρηξη, η οποία προκλήθηκε από εκρηκτικό μηχανισμό, σημειώθηκαν ζημιές σε σταθμευμένα οχήματα και σε σπίτια.
Μια εξωτερική πόρτα πολυκατοικίας ξεκόλλησε από το ωστικό κύμα, ενώ θρύψαλα από τζάμια αυτοκινήτων γέμισαν τον δρόμο.
Οι ληστές στην προσπάθεια τους να ανοίξουν μηχάνημα αυτόματης ανάληψης χρημάτων σε τράπεζα χρησιμοποίησαν φιάλη υγραερίου. Από την έκρηξη το ΑΤΜ της τράπεζας εκτινάχθηκε σε απόσταση τριών μέτρων. Κομμάτια του έφτασαν σε απόσταση εκατοντάδων μέτρων προκαλώντας υλικές ζημιές στα γύρω σπίτια και τα καταστήματα.
Σε απόσταση πολλών μέτρων από το σημείο της έκρηξης έσπασαν τζάμια σπιτιών και καταστημάτων ενώ από τα τμήματα του ΑΤΜ που εκτινάχθηκαν προκλήθηκαν ζημιές σε αυτοκίνητα.
Αμέσως μετά την έκρηξη αυτόπτες μάρτυρες είδαν δύο άτομα που φορούσαν κράνη να φεύγουν με μία μηχανή από το σημείο. Οι αστυνομικοί που έφτασαν στην περιοχή εντόπισαν σε κοντινή απόσταση από το σημείο και δύο χειροβομβίδες.

Πηγή: ΗΜΕΡΗΣΙΑ

Τα μικρότερα καρπούζια του κόσμου

Στη ζωή μας όλα τα αντικείμενα τείνουν να γίνονται όλο και μικρότερα. Κάτι τέτοιο μας φαίνεται φυσιολογικό όταν μιλάμε για κινητά τηλέφων...