Κυριακή 22 Δεκεμβρίου 2013

Εκδήλωση του ΕΠΑΜ Ιλίου

Φίλοι συμπολίτες,

 Οι κατασχέσεις των σπιτιών μας θα είναι, σύντομα πλέον, προ των πυλών, όπως και να προσπαθεί να το συγκαλύψει η κυβέρνηση με τα πρόσφατα τερτίπια, προσθέτοντας το βάρος τους στα δεινά που ήδη ζούμε, και μας εξαθλιώνουν καθημερινά όπως η στέρηση των κοινών και βασικών αγαθών σαν το Ρεύμα και το Νερό, λόγω της επιβληθείσας από το καθεστώς ανικανότητάς μας για αποπληρωμή των οφειλών μας.

 Τα μέλη του Ενιαίου Παλλαϊκού Μετώπου Ιλίου – Αγίων Αναργύρων, του οποίου ο κύριος στόχος είναι η ενότητα του ελληνικού λαού, μακριά από κόμματα και χρώματα, είμαστε άνθρωποι πληττόμενοι το ίδιο ανελέητα όπως όλοι και αγωνιόντας μαζί με την υπόλοιπη κοινωνία, καλούμε όλους τους πολίτες του Ιλίου σε συζήτηση για το θέμα των πλειστηριασμών και των κατασχέσεων. Κάνουμε έκκληση σε ΟΛΟΥΣ να έρθουν στην συνάντηση που οργανώνουμε, να συνεννοηθούμε και να οργανωθούμε ΜΑΖΙ, ώστε οργανωμένοι και ως μια γροθιά να μας βρουν απεναντί τους. Να μην επιτρέψουμε καμία κατάσχεση στην περιοχή μας!! Ενάντια στην εξαθλιωτική κυβερνητική πολιτική τους, να προτάξουμε την ενότητα και την αλληλεγγύη μας. Να δείξουμε εννιαίο πρόσωπο δίκαιου θυμού και να προτάξουμε την δημοκρατία, απαιτώντας την ελευθερία της πατρίδος μας από αυτό το κατοχικό καθεστώς.

 Την ΔΕΥΤΕΡΑ, 23 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ στις 7.00μμ, στο Στέκι μας, Πατρόκλου και Χασιάς 83 Ίλιον, όλοι οι πολίτες του Ιλίου, οργανώνουμε τα βήματά μας, ΜΑΖΙ !!!

 Επικοινωνία:
 Τηλ. 2102612442 – 6980249371 (Ντίνα Κοέδρου)
 email : epam.ilion@gmail.com