Πέμπτη, 13 Φεβρουαρίου 2014

Ομόφωνη απόφαση του Δ.Σ για στήριξη των κατοίκων ενάντια τις κεραίες

Ομόφωνη πρόταση υπέρ της στήριξης της επιτροπής αγώνα των κατοίκων της γειτονιάς στην Παλατιανή που βρίσκεται η κεραία της Vodafone πήρε το σήμερα το απόγευμα το Δημοτικό Συμβούλιο Ιλίου, αφού πρώτα αναγνώστηκε το σχετικό ψήφισμα για την απομάκρυνση της κεραίες και τις περιβαλλοντικές ανησυχίες λόγω της παρουσίας της εκεί, παρουσία δεκάδων κατοίκων της γειτονιάς.

Απ'την πλευρά της αντιπολίτευσης (Αριστερό Σχήμα Ιλίου, Λαϊκή Συσπείρωση, ανεξάρτητοι σύμβουλοι κτλ) τέθηκε συνολικά το ζήτημα των κεραιών στην περιοχή και για το ότι πρέπει να αλλάξει η πολιτική των εξουσιαστικών μηχανισμών σε θέματα αδειοδότησης αυτών κτλ. καθώς το πρόβλημα δεν είναι μόνο στην κάθε γειτονιά ξεχωριστά, αλλά συνολικά όπου υπάρχουν κατοικημένες περιοχές, χωρίς να σημαίνει ότι είναι κατά της εξέλιξης της τεχνολογίας, όχι όμως με όρους που εξυπηρετούν τις μεγαλοεταιρίες αλλά το κοινωνικό σύνολο.


* ΚΑΛΕΣΜΑ ΕΠΙΤΟΠΩΝ ΑΓΩΝΑ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΙΣ ΚΕΡΑΙΕΣ:
3η ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ (ΔΗΜΗΤΡΑΣ 4) ΑΥΡΙΟ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 14/02/2014, ΣΤΙΣ 12 ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ.

Συμμετοχή του Δήμου Ιλίου στο Let's do it Greece 2018

Ο Δήμος Ιλίου συμμετείχε και φέτος στην μεγάλη εθελοντική δράση « Let’s do it Greece» , μαζί με πολλούς εθελοντές και εργαζόμενους της ...