ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΕΠΙΤΡΟΠΩΝ ΑΓΩΝΑ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΙΣ ΚΕΡΑΙΕΣ ΣΤΗΝ ΔΗΜΗΤΡΑΣ

(Το ILION-NEWS ήταν το μοναδικό μέσο ενημέρωσης απ'το πρωί εκεί)
ΟΔΟΣ ΔΗΜΗΤΡΑΣ - ΣΗΜΕΡΑ: ΑΠΟ ΤΙΣ 9 ΤΟ ΠΡΩΙ ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ EDIL HELLAS (www.edil.gr), ΚΑΤ' ΕΝΤΟΛΗΝ ΤΗΣ VODAFONE, ΣΥΝΕΔΕΣΕ ΤΑ ΚΑΛΩΔΙΑ ΣΤΗΝ ΚΕΡΑΙΑ.

ΑΜΕΣΩΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΘΗΚΑΝ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ, ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ, ΚΑΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΔΗΜΑΡΧΟΙ ΠΟΥ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΑΣ.

ΤΕΧΝΙΚΟΙ ΤΩΝ ΕΠΙΤΡΟΠΩΝ ΑΓΩΝΑ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΑΝ ΓΥΡΩ ΣΤΙΣ 10.30 ΟΤΙ Η ΚΕΡΑΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ, ΑΦΟΥ (ΣΕ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΜΕ ΜΕΧΡΙ ΕΧΘΕΣ) ΥΠΗΡΧΕ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΦΟΥΛ ΣΗΜΑ ΣΤΑ ΥΠΟΓΕΙΑ ΤΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗ VODAFONE. ΛΙΓΟ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΟΜΩΣ, ΟΤΑΝ ΚΑΙ ΗΡΘΕ ΝΑ ΜΕΤΡΗΣΕΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΜΕ ΤΟ ΕΙΔΙΚΟ ΜΗΧΑΝΗΜΑ, ΚΑΝΑΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΔΟΚΙΜΗ ΣΤΑ ΥΠΟΓΕΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΣΗΜΑ, ΠΟΥ ΣΗΜΑΙΕΙ ΟΤΙ ΕΙΧΑΝ ΑΠΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΕΙ ΤΗΝ ΚΕΡΑΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΕΝΤΡΙΚΑ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ, ΟΜΩΣ ΤΑ ΚΑΛΩΔΙΑ ΕΙΧΑΝ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΜΕΝΑ ΣΥΝΔΕΘΕΙ!


ΟΙ ΤΕΧΝΙΚΟΙ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ "ΕΓΚΛΩΒΙΣΤΗΚΑΝ" ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΑΣΥΝΕΙΔΗΤΟΥ (ΣΥΝΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΤΟΥ κ. ΖΕΝΕΤΟΥ ΤΟ 2002), ΚΑΙ ΧΡΕΙΑΣΤΗΚΕ Η ΕΠΕΜΒΑΣΗ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΦΥΓΑΔΕΥΤΟΥΝ ΠΟΛΛΕΣ ΩΡΕΣ ΑΡΓΟΤΕΡΑ.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΕΝΤΑΣΗ ΚΑΙ -ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΗΝ ΚΑΜΕΡΑ ΤΩΝ ΕΠΙΤΡΟΠΩΝ ΑΓΩΝΑ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΙΛΙΟΥ- ΣΗΜΕΙΩΘΗΚΑΝ ΣΟΒΑΡΕΣ ΣΥΜΠΛΟΚΕΣ ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΟΔΙΑ ΜΕ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ, ΓΟΝΕΙΣ ΚΑΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΑΠΟ ΤΗ ΜΙΑ, ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΚΑΤΑΣΤΟΛΗΣ ΠΟΥ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΑΝ ΤΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΤΗΣ ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ.

ΕΙΜΑΣΤΕ 40 ΚΑΙ 50 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΣΤΗ ΓΕΙΤΟΝΙΑ, ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΤΣΟΥΜΕ ΝΑ ΠΕΘΑΝΟΥΜΕ, ΟΥΤΕ ΘΑ ΦΥΓΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΜΑΣ ΕΠΕΙΔΗ ΜΙΑ ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΝΑ ΕΡΘΕΙ 5μ. ΑΠΟ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΜΑΣ, ΚΑΙ 30μ. ΑΠΟ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΒΑΛΕΙ 3 ΚΕΡΑΙΕΣ, ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΠΟΝΟΚΕΦΑΛΟΥΣ, ΖΑΛΑΔΕΣ, ΙΛΙΓΓΟΥΣ ΚΑΙ ΔΙΑΤΑΡΑΧΕΣ ΣΤΟΝ ΥΠΝΟ ΤΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ!

ΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΖΩΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΖΩΕΣ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ, ΤΩΡΑ ΑΡΧΙΖΟΥΝ!

ΔΕΝ ΜΑΣ ΦΟΒΙΖΟΥΝ, ΜΑΣ ΕΞΟΡΓΙΖΟΥΝ!

Η ΥΓΕΙΑ ΜΑΣ, ΚΑΙ Η ΥΓΕΙΑ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ, ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΑ ΥΠΕΡΚΕΡΔΗ ΤΩΝ ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΩΝ!

ΟΛΟΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΙΣ 18.00 ΣΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΚΑΤΟΙΚΩΝ, ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΗΣ ΚΕΡΑΙΑΣ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ!
Share on Google Plus

About admin

Για αναδημοσίευση άρθρων είναι απαραίτητη η αναφορά πηγής - Τμήμα Ειδήσεων ILION-NEWS.
    Blogger Comment