Παρασκευή 30 Ιανουαρίου 2015

Εκπλήξεις στο χθεσινό δημοτικό συμβούλιο, λόγω...ΣΥΡΙΖΑ!

Η νίκη του ΣΥΡΙΖΑ στις βουλευτικές εκλογές φαίνεται να επηρέασε και κάποιους δημοτικούς συμβούλους που εκλέχτηκαν με την δημοτική παράταξη του Νίκου Ζενέτου..

Είναι γνωστό απ'τις ευρωεκλογές ότι ο Γιάννης Βέργος υποστήριζε ανοιχτά τον ΣΥΡΙΖΑ, όπως κι οι αδελφικές σχέσεις του Βαγγέλη Αυγουλά με τον Υπουργό Υγείας, Παναγιώτη Κουρουμπλή, τον οποίο στηρίζει κι είναι δίπλα του, με όλες του τις δυνάμεις.

Ήδη στα τελευταία δημοτικά ο Βαγγέλης Αυγουλάς έχει μετακομίσει και κάθεται δίπλα απ'την δημοτική παράταξη του ΣΥΡΙΖΑ, "Αλληλέγγυα Πόλη-ΣΥΡΑ" με τις φημολογίες να λένε ότι γίνονται κι οι ανάλογες προσεγγίσεις, εν αντιθέσει με τον Γιάννη Βέργο που δεν φαίνεται να κάνει την ανάλογη μεταγραφή σε αυτοδιοικητικό επίπεδο.

Τέλος, η τοπική οργάνωση του ΣΥΡΙΖΑ στο Ίλιον φαίνεται να αναζητά μια φόρμουλα συνεργασίας με το Αριστερό Σχήμα Ιλίου και στο δημοτικό επίπεδο, καθώς πολλά μέλη του ΑΣΙ με δημόσια τοποθέτησή τους δήλωσαν την στήριξη τους στον ΣΥΡΙΖΑ προεκλογικά και συνέβαλλαν κι εκείνοι στα μέγιστα στην μεγάλη εκλογική νίκη του ΣΥΡΙΖΑ στην περιοχή, κάτι το οποίο εκτιμήθηκε ιδιαίτερα κι απ'τα στελέχη της αυτοδιοικητικής παράταξης του κόμματος. 

Δεν είναι κρυφό άλλωστε ότι κι οι δυο δημοτικές παρατάξεις (ΑΣΙ & Α.Π-ΣΥΡΑ) μαζί με το ΑΑΚΠΙ του Νίκου Ξενάκη, έχουν σηκώσει όλες τις κινηματικές διαδικασίες που γίνονται στην περιοχή, με απόλυτη συνεργασία στις δράσεις τους και στην αποτελεσματικότητα του αγώνα τους.