Πέμπτη 18 Οκτωβρίου 2018

Ένωση Λιοσιωτών Ιλίου: Μεταλαμπαδεύοντας την πολιτιστική κληρονομιά και τις παραδόσεις στην νέα γενιά (Photos)

Ιδιαίτερη επιτυχία σημείωσε η εκδήλωση του συλλόγου «Ένωση Λιοσιωτών Ιλίου» με το 6ο Αρβανίτικο αντάμωμα.
Η αρχή έγινε με ένα παραδοσιακό χορευτικό μετά το τέλος του οποίου ο πρόεδρος του συλλόγου και πρόεδρος της Δημ.Τ.Ο Ιλίου της Νέας Δημοκρατίας κ. Ζώτος Ζωτιάδης χαιρέτησε και καλωσόρισε τους παρευρισκόμενους και στην συνέχεια προλόγισε τους εκλεκτούς επισκέπτες, ανάμεσα τους ο δήμαρχος κύριος Νίκος Ζενέτος, ο αρχηγός της αντιπολίτευσης του δημοτικού συμβουλίου κύριος Μπάμπης Καούκης, ο αντιπρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου κύριος Αντώνης Κακούρης, ο πρωτοπρεσβύτερος Ιλιού κ. κ. Σταχτέας Χαράλαμπος ως εκπρόσωπος της εκκλησίας, η υποψήφια βουλευτής του ΚΙΝΑΛ και εκπρόσωπος τύπου κ. Νάντια Γιαννακόπουλου, ο αντιπρόεδρος της Β5 ΝΟΔΕ κύριος Μπάμπης Τζιαμουράνης, οι δημοτικοί σύμβουλοι κύριοι Λάκης Πατακιας, Δημήτρης Δαλαμαγκας, Ελένη Γρετσιστα, Γιώργος Κανελλοπουλος, Δημήτρης Γαλουνης, Χρηστος Γκωνης, ο αντιδήμαρχος τεχνικών έργων κ. Γιώργος Λιοσης, ο αντιδήμαρχος παιδείας κ. Φώτης Μαρκόπουλος, η υπεύθυνη παιδικών σταθμών κ. Νίκη Βομπιρακη. Ο πρόεδρος του εξωραϊστικού – πολιτιστικού συλλόγου «Εθνικη Εστία» Βασίλης Φούκης και πολλοί άλλοι.
Ο κύριος Ζωτιάδης κλείνοντας αναφέρθηκε στο γεγονός ότι κυρίως νέοι άνθρωποι που θα κρατήσουν την παράδοση ζωντανή και στην συνέχεια έδωσε τον λόγο στον δήμαρχο κ. Νίκο Ζενέτο.
Ο κ. Ζενέτος συνέχισε λέγοντας πως όπως προλόγισε ο πρόεδρος η παράδοση είναι υπόθεση όλων και η δημοτική αρχή έχει καθήκον να στηρίζει τέτοιες πρωτοβουλίες και οι νέοι να έρχονται σε επαφή με τον τόπο τους και τον εγχώριο πολιτισμό.
Λίγο πριν το τέλος της εκδήλωσης δόθηκαν αναμνηστικά στους επικεφαλείς των παρευρισκόμενων συλλόγων από τους κ. Ζωτιάδη και την αντιπρόεδρο του κ. Σοφία Φωτιάδου.


Ο δήμαρχος κ. Νίκος Ζενετος ο πρόεδρος της Ένωσης Λιοσιωτων Ιλιου κ. Ζωτος Ζωτιαδης και η αντιπρόεδρος κ. Σοφια Φωτιάδου μετά την παράδοση βραβείου σε αντίστοιχο σύλλογο

Η εκδήλωση έκλεισε με κεράσματα και κόκκινο κρασί.
Στηρίζουμε αυτές τις πρωτοβουλίες της «Ένωσης Λιοσιωτών Ιλίου» και ευχόμαστε να βρίσκουν μιμητές για το καλό της εθνικής μας κληρονομιάς και της παράδοσης.



Ο αντιπρόεδρος του Συμβουλίου κ. Αντώνης Κακούρης κατά την παράδοση βραβείων


Η πρώην βουλευτής του ΚΙΝΑΛ κ. Νάντια Γιαννακοπούλου και ο αντιδήμαρχος παιδείας κ. Φώτης Μαρκόπουλος


Ο δήμαρχος κ. Νίκος Ζενετος


Ο πρόεδρος της Ένωσης Λιοσιωτών Ιλίου με τον δημοτικό σύμβουλο κ. Λακη Πατάκια, τον πρωτοπρεσβύτερο Ιλιού κ. κ. Σταχτέα Χαράλαμπο, τον αντιπρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου κ. Αντώνη Κακούρη, τον αρχηγό της αντιπολίτευσης κ. Μπαμπη Καουκη, τους δημοτικούς συμβούλους κ. Ελένη Γρετσιστα, κ. Δημήτρη Γαλουνη και την υπεύθυνη παιδικών σταθμών κ. Νίκη Βομπιρακη

 

Πηγή: Δικαιοσύνη Σήμερα