Πέμπτη 18 Οκτωβρίου 2018

Εκδηλώση πραγματοποίησε ο Μπάμπης Καούκης στο Καματερό (Photos)

Η αίθουσα δεξιώσεων στο Cafe Άτταλος στον δήμο Αγίων Αναργύρων – Καματερού ήταν ασφυκτικά γεμάτη από κόσμο, φίλους του Μπάμπη Καούκη. Ο επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης Ιλίου «Δημοτική Ισοπολιτεία» εισέπραξε την αγάπη του κόσμου με την αποδοχή της πρόσκλησης της εκδήλωσης του.

Η αίθουσα ήταν κατάμεστη από κόσμο
Στην εκδήλωση μεταξύ άλλων παραβρέθηκαν εκτός των ομιλητών του Βουλευτή Ηλείας και τέως υπουργού κ. Κώστα Τζαβάρα και του Βουλευτή Β’ Αθηνών, τέως υπουργού και υποψήφιου στην Δυτική Αθήνα κ. Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη και οι κ. Δημήτρης Μαυροειδάκος, πρόεδρος Β5 ΝΟΔΕ, Στέφανος Σταμούλης μέλος εκτελεστικής επιτροπής της ΝΔ, ο πρώην πρόεδρος της Β5 κ. Γιώργος Κώττης, ο πρόεδρος της Δημ.Τ.Ο Ιλίου κ. Ζώτος Ζωτιάδης και σχεδόν σύσσωμη η δημοτική τοπική οργάνωση Ιλίου, οι δημοτικοί σύμβουλοι Ιλίου κ. Δημήτρης Δαλαμάγκας και κ. Γρετσίστα Ελένη καθώς ο κ. Καούκης είναι ο αρχηγός της αντιπολίτευσης στο Ίλιον, ο αντιδήμαρχος Καματερού κ. Γιάννης Ρέππας, ο αντιπρόεδρος της Β5 ΝΟΔΕ  κ. Σταύρος Θεοφίλης, σχεδόν σύσσωμες οι Δημ.Τ.Ο Περιστεριού και Πετρούπολης, η πρόεδρος της Δημ.Τ.Ο Αγίων Αναργύρων – Καματερού κ. Μαρία Σαπέλα και ο πρώην υποψήφιος δήμαρχος Πετρούπολης κ. Θανάσης Σκαλιστήρας.
Ο κ. Καούκης ως ο οικοδεσπότης άνοιξε την εκδήλωση λέγοντας πως είμαστε το μέλλον στην περιοχή, εννοώντας τους ανθρώπους της νέας γενιάς και αφού προλόγισε τον κ. Βαρβιτσιώτη και ευχαρίστησε τον κ Κώστα Τζαβάρα έδωσε τον λόγο στον κ. Βαρβιτσιώτη.
Έχει έρθει η ώρα της αλλαγής απέναντι στην κυβέρνηση που μας ξεφτιλίζει είπε χαρακτηριστικά και στην συνέχεια προλόγισε και ανακοίνωσε την υποψηφιότητα του Μπάμπη Καούκη στον στίβο των βουλευτικών εκλογών για την Δυτική Αθήνα.
Υποσχέθηκε πως θα δώσει την μάχη γειτονιά γειτονιά στην δυτική Αθήνα ενώ δεν παρέλειψε να μιλήσει για την σύμπραξη ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ και για τον σφετερισμό της εξουσίας που αποδείχτηκε σήμερα γιατί ο κ. Τσίπρας αποφάσισε να αποπέμψει τον κ. Κοτζιά και να κρατήσει τον κ. Καμμένο γιατι τους ενώνουν αλλά συμφέροντα που δεν γνωρίζουμε ακόμα.

Ο κ. Μπάμπης Καούκης κατά την ομιλία του με τον κ. Κώστα Τζαβάρα και τον κ. Δημήτρη Μαυροειδάκο
Στην συνεχεία πήρε τον λόγο ο οικοδεσπότης, ασχολήθηκε περισσότερο με τα θέματα της οικονομίας εστιάζοντας στον στραγγαλισμό της από την κυβέρνηση των συριζανέλ που επί Σαμαρά ήταν έτοιμη να πάει μπροστά.
Στο τέλος τον λόγο πήρε ο Βουλευτής Ηλείας κ. Κώστας Τζαβάρας, ο οποίος ευχαρίστησε τον Μπάμπη και εξέφρασε την συγκίνηση του που βρέθηκε με πατριώτες από την Ηλεία.
«Στις επόμενες εκλογές ο Μπάμπης Καούκης δίνει δημιουργική πνοή και ξεκινάει σήμερα μια πορεία που θα είναι νικηφόρα γιατί την αξίζει και καταθέτει την ψυχή του στον αγώνα. Ο λαός θα φέρει την νίκη για να φύγουν οι τύραννοι και αυτό είναι λαϊκή απαίτηση.»
Ξεκινάει τον αγώνα στην δυτική Αθήνα ο Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης, όπως είπε και ακούγεται το σάλπισμα της νίκης σε αυτόν τον τόπο που έχει τον σπόρο της δημιουργίας.
Ευχήθηκε συγχαρητήρια στον κ. Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη ο οποίος εκλέχτηκε ως αντιπρόεδρος του ευρωπαϊκού λαϊκού κόμματος.

Ο κ. Κώστας Τζαβάρας κατά την ομιλία του
Έκλεισε τον λόγο του με την δήλωση του κ. Πολάκη ότι εάν δεν βάλουν φυλακή τους πολιτικούς αντιπάλους θα χάσουν τις εκλογές.
Γιατί αλλιώς θα χαθεί η εξουσία και για αυτό πρέπει να πιεστεί η δικαιοσύνη κ να ελεγχθεί είναι η προεκλογική έκφραση του πρωθυπουργού «Η θα τους τελειώσουμε η θα μας τελειώσουν» σε εφαρμογή, όπως υπενθύμισε.
Η δικαιοσύνη για αυτούς είναι ένα μέσο για να τιμωρήσει τους πολιτικούς αντιπάλους και αυτό αυξάνει την ανασφάλεια των πολιτών.
Η εκδήλωση έκλεισε με καλό κρασί για τους παρευρισκόμενους συνοδεία με εκλεπτυσμένο Finger Food και μεζεδάκια, ο κ. Μπάμπης Καούκης γύρισε σε όλον τον χώρο και χαιρέτησε έναν έναν όσους τον τίμησαν με την παρουσία τους, παρόλο που ήταν παρά πολλοί. Όπως είπε κλείνοντας βρισκόταν ανάμεσα σε φίλους και αυτό είχε ανεκτίμητη αξία.

Ο πρώην πρόεδρος της Β5 κ. Γιώργος Κωττης με την σύζυγο του κ. Μαρία Λαμπροπούλου

Η κ. Μαρία Σαπέλα και ο κ. Δημήτρης Δαλαμάγκας

Ο δημοτικός σύμβουλος Ιλίου κ. Δημήτρης Δαλαμάγκας με τον Βουλευτή Β’ Αθηνών και πρώην υπουργό κ. Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη

Το μέλος της εκτελεστικής επιτροπής της ΝΔ κ. Στέφανος Σταμούλης τίμησε τον κ. Καούκη με την παρουσία του

Ο κ. Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης κατά την ομιλία του
      



Πηγή: Δικαιοσύνη Σήμερα