Τετάρτη 5 Φεβρουαρίου 2020

Αλληλέγγυα Πόλη: Αθλητικές εγκαταστάσεις - Είναι έτσι αν έτσι νομίζετε κ. Ζενέτο (Photos)

Σχόλιο της δημοτικής κίνησης «Αλληλέγγυα Πόλη – Συμμαχία για το Ίλιον» σχετικά με τις δηλώσεις του κ. Ζενέτου για τις αθλητικές εγκαταστάσεις του Δήμου

Στο τελευταίο Δημοτικό Συμβούλιο ο κ. Ζενέτος για το ζήτημα της επανατοποθέτησης των στεφανιών που είχαν αφαιρεθεί από τις μπασκέτες του Δήμου, έπειτα από ένα τραγικό περιστατικό που συνέβη σε άλλο Δήμο της χώρας, υποστήριξε πως έχουν ολοκληρωθεί, έχουν επανατοποθετηθεί δηλαδή, τα στεφάνια στις αθλητικές εγκαταστάσεις του δήμου, εννοώντας, προφανώς, πως «όλα βαίνουν καλώς».
Επειδή η παραπάνω δήλωση ουδεμία σχέση έχει με την πραγματικότητα, σήμερα το πρωί (Παρασκευή 31-01-2020) επισκεφθήκαμε και φωτογραφίσαμε, ενδεικτικά, δύο γήπεδα στην πόλη μας – ένα στην περιοχή του Άλσους και ένα στον Άγιο Φανούριο – και επιβεβαιώσαμε αυτό που ξέρουν όλοι οι κάτοικοι: ότι τα στεφάνια που λείπουν εδώ και πολλούς μήνες, δεν έχουν επανατοποθετηθεί ποτέ.
Και αυτό φυσικά ισχύει και για πολλά ακόμη γήπεδα στον Δήμο Ιλίου.
Ο κ. Ζενέτος είτε έχει πλήρη άγνοια για τα όσα συμβαίνουν στον Δήμο, είτε ψεύδεται συνειδητά και διαστρεβλώνει την πραγματικότητα.
Σε κάθε περίπτωση θύματα αυτής της εξαιρετικά ανεύθυνης στάσης του κ. Ζενέτου είναι οι παρέες, οι νέες, οι νέοι αλλά και οι μεγαλύτεροι ηλικιακά συμπολίτες μας που επιθυμούν να αθληθούν καθημερινά αλλά δεν μπορούν, λόγω της κατάστασης που επικρατεί σε μεγάλη μερίδα των εγκαταστάσεων του Δήμου.