Τετάρτη 5 Φεβρουαρίου 2020

Με πρωταγωνιστές την δημιουργία και την έκφραση η πίτα της «Εθνικής Εστίας» (Photos)

Το Σάββατο 01 Φεβρουαρίου 2020 πραγματοποιήθηκε η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Εξωραϊστικού Συλλόγου Η Εθνική Εστία στην κατάμεστη αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του Αθλητικού Πολυκέντρου Ραδιοφωνίας. 

Τα 29 επιμορφωτικά τμήματα του Συλλόγου είχαν τον πρώτο λόγο με την μουσική, τον χορό και την ποικιλόμορφη δράση της Εστίας να κατακλύζουν τους παρευρισκόμενους για περισσότερο από τρεις ώρες. 

Όπως τόνισε ο πρόεδρος του Συλλόγου κ. Βασίλης Φούκης « η ευχή για την Εστία είναι να συνεχίσει και την νέα χρονιά να ενώνει συναισθήματα, να εμπνέει μικρούς και μεγάλους και να δημιουργεί πολιτισμό μέσα από τα επιμορφωτικά τμήματα της γιατί στα 59 χρόνια ζωής αυτού του Συλλόγου, η Εστία συνεχίζει να αποδεικνύει ότι ο πολιτισμός σε μια γειτονιά δεν είναι πολυτέλεια αλλά αναγκαιότητα έκφρασης». Ενώ κάλεσε τα μέλη και τους φίλους του Συλλόγου την νέα δεκαετία που μόλις ξεκίνησε να αποτελέσει σημείο αναφοράς στα 59 χρόνια ζωής της Εστίας. 

Παρόντες στην εκδήλωση ο αντιδήμαρχος πολιτισμού δήμου Ιλίου κ. Φραγκάκης Γ., ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Ιλίου κ. Χαραλαμπόπουλος Γ., ο πρόεδρος της πρωτοβάθμιας σχολικής επιτροπής κ. Γαλούνης Δ., ο πρόεδρος της επιτροπής παιδείας του δήμου Ιλίου, εντεταλμένος δημοτικός σύμβουλος για θέματα δια βίου μάθησης και επίτιμο μέλος του Συλλόγου κ. Μαρκόπουλος Φώτης, οι δημοτικοί σύμβουλοι κα Γκιόκα Στ., Αθανασιάδη Β., Κάβουρας Κ., οι περιφερειακοί σύμβουλοι κα Αυλωνίτου Χρ., Βίτσας Κ. αντιπροσωπείες των συλλόγων ποντίων Ιλίου & Πετρουπόλεως Μ.Κομνηνός , Ένωσης Λιοσιωτών Ιλίου, Ένωσης Κρητών Ιλίου, Συλλόγου Ηλείων Ιλίου,του Πολιτιστικού Σωματείου Παραδοσιακά Μονοπάτια, του Κέντρου Γυναικών Ιλίου, της Εθελοντικής Ομάδας ΠΡΟΤΕΚΤΑ Ιλίου, της ΕΕΕΔΕΑ.